Produk

G11 Halogen Gratis Api Retardant Hard Epoxy Glassfiber Laminated Sheet

Katrangan singkat:


  • Kekandelan: 0.3mm-80mm
  • Ukuran: 1020 * 1220mm 1020 * 2020mm 1220 * 2040mm
  • Werna: Ijo Cahya
  • Kustomisasi: Pangolahan adhedhasar Gambar
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Katrangan Produk

    Produk iki digawe nganggo kain serat kaca non-alkali listrik minangka bahan panyengkuyung, kanthi resin epoxy TG dhuwur minangka pengikat liwat tekanan panas sing dilaminasi ing suhu derajat 155. Kuwate mekanik dhuwur ing suhu normal, isih duwe kekuatan mekanik sing kuat, apik sifat listrik ing lingkungan sing garing lan udan, bisa digunakake ing lingkungan sing lembab lan minyak trafo. Iki kalebu bahan isolasi resistensi panas F. Data teknis padha karo FR5, nanging ora tahan api.

    Selaras karo Standar

    Sesuai karo laminasi keras industri resin termosit listrik GB / T 1303.4-2009 - Bagean 4: laminasi keras resin epoksi, bahan isolasi IEC 60893-3-2-2011 - laminasi keras resin termosit listrik listrik - Bagean 3-2 saka bahan individu spesifikasi EPGC203.

    Fitur

    1. stabilitas listrik dhuwur ing ngisor asor dhuwur;
    2. sifat mekanik sing apik;
    3. Kekuwatan mekanik dhuwur ing suhu dhuwur; 4. resistensi Kelembapan Tinggi;
    5. tahan panas dhuwur;
    6. Ketahanan suhu: Kelas F, 155

    erg

    Lamaran

    Ditrapake kanggo kabeh jinis motor, listrik, elektronik lan lapangan liyane, digunakake ing motor, peralatan listrik minangka bagean struktur insulasi, switchgear voltase dhuwur, saklar voltase dhuwur (kayata bahan isolasi stator motor ing sisih loro, potongan flange plat pungkasan rotor , slot irisan, piring kabel, lsp).

    Indeks Kinerja Utama

    NO. ITEM UNIT NILAI INDEKS
    01 Kapadhetan g / cm³ 1.8-2.0
    02 Penyerapan banyu % <0,5
    03 Kekuwatan mlengkung vertikal MPa ≥350
    04 Kekuwatan kompresi vertikal MPa ≥350
    05 Kekuwatan pengaruh paralel type Tipe charpy KJ / m² ≥33
    06 Kekuwatan gunting paralel MPa ≥30
    07 Kekuwatan sing kuat MPa ≥240
    08 Kekuwatan listrik vertikal (ing minyak 90 ℃ ± 2 ℃) 1mm MV / m ≥14.2
    2mm
    ≥11.8
    3mm
    ≥10.2
    09 Voltase breakdown paralel (ing minyak 90 ℃ ± 2 ℃) KV ≥35
    10 Konstanta dielektrik relatif (50Hz) - ≤5.5
    11 Faktor disipasi dielektrik (50Hz) - 0.04
    12 Resistensi isolasi sawise direndhem (Sawise direndhem sajrone 24 jam) M ≥5.0 × 104
    13 Resistensi geni (UL94) - V-0

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan