Produk

G10 Epoxy Glassfiber Sheet Laminated

Katrangan singkat:


  • Kekandelan: 0.3mm-80mm
  • Ukuran: 1020 * 1220mm 1020 * 2020mm 1220 * 2040mm
  • Werna: Ijo Cahya
  • Kustomisasi: Pangolahan adhedhasar Gambar
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Katrangan Produk

    Lembar laminasi serat kaca Epoxy G10 (Biasa):Produk iki dilaminasi kanthi suhu dhuwur lan tekanan dhuwur kanthi kain serat kaca elektronik sing diresapi resin epoksi. Kanthi sifat mekanik lan dielektrik, tahan panas lan gelombang sing apik, uga bisa nganggo mesin sing apik; Produk iki bisa memenuhi standar ROHS UE, yaiku ekspor kanthi wiyar menyang Aisa, Eropa, India, lsp.

    Lembar laminasi serat kaca G10 Epoxy (tahan api) ::Produk iki dilaminasi kanthi suhu dhuwur lan tekanan dhuwur karo kain serat kaca elektronik sing diresapi resin epoksi, lan tambah bahan tahan api kanggo nggawe resistensi geni dadi UL94 V-0, rumus resin epoksi padha karo FR4, nanging data teknis mirip banget karo FR4, pelanggan bisa milih iki kanggo ngirit biaya.

    G10 dudu jeneng material, nanging bahan materi, jeneng G10 asale saka sistem nilai NEMA sing standar "G" kanggo "basis serat Kaca"

    Selaras karo Standar

    Sesuai karo laminasi keras industri resin termosit elektronik GB / T 1303.4-2009 - Bagean 4: laminasi keras resin epoksi, bahan isolasi IEC 60893-3-2-2011 - laminasi keras resin termosit listrik listrik - Bagean 3-2 saka bahan individu spesifikasi EPGC201.

    Fitur

    1. sifat mekanik sing dhuwur;
    2. sifat dielektrik dhuwur;
    3. resistensi kelembapan sing apik;
    4. resistensi panas sing apik;
    5. Kemampuan mesin sing apik;
    6. Ketahanan suhu: Kelas B, 130

    egr

    Lamaran

    Lembar laminasi gelas epoxy G10 akeh digunakake kanggo mesin listrik, peralatan listrik minangka komponen struktural, kayata pemutus sirkuit, lemari saklar, trafo, motor DC, kontaktor AC, peralatan listrik sing mbledhos, lsp. (Bisa tahan api) Iki nduweni resistensi panas kelas B, sifat mekanik sing apik ing suhu sedheng, kanthi pangolahan lan isolasi sing apik.

    Indeks Kinerja Utama

    NO. ITEM UNIT NILAI INDEKS
    01 Kapadhetan g / cm³ 1.8-2.0
    02 Penyerapan banyu % <0,5
    03 Kekuwatan mlengkung vertikal MPa ≥350
    04 Kekuwatan kompresi vertikal MPa ≥350
    05 Kekuwatan pengaruh paralel type Tipe charpy KJ / m² ≥33
    06 Kekuwatan gunting paralel MPa ≥30
    07 Kekuwatan sing kuat MPa ≥240
    08 Kekuwatan listrik vertikal (ing minyak 90 ℃ ± 2 ℃) 1mm MV / m ≥14.2
    2mm
    ≥11.8
    3mm
    ≥10.2
    09 Voltase breakdown paralel (ing minyak 90 ℃ ± 2 ℃) KV ≥35
    10 Konstanta dielektrik relatif (50Hz) - ≤5.5
    11 faktor disipasi dielektrik (50Hz) - 0.04
    12 Resistensi isolasi sawise direndhem (Sawise direndhem sajrone 24 jam) M ≥5.0 × 104

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan