Advanteges Kita

  • Top 10 Manufacturer

    10 Produsen Top

    Produksi tahunan sheet insulasi kaca serat epoksi luwih saka 3000Tons
  • 20 years

    20 taun

    Teknologi & pengalaman 20 taun
  • Quality Assurance

    Jaminan Kualitas

    Sertifikasi ROHS sistem manajemen mutu ISO9001 kasedhiya kanggo roduct
  • Competitive Price

    Rega Kompetitif

    Kita bakal menehi rega paling kompetitif kanggo nggedhekake mupangat lan menang luwih akeh bisnis

Babagan Kita

  • Jiujiang Xinxing

    Bahan Insulasi Jiujiang Xinxing CO., LTD kalebu JIUJIANG XINXING GROUP, didegaké ing Tiongkok ing taun 2003 lan umume melu lembaran laminasi isolasi kaku listrik lan elektronik.

    Kanthi panalitiyan dadi ahli ing bidang manufaktur, riset lan pengembangan, nglamar lembaran laminasi isolasi kaku luwih saka 20 taun, kita dadi salah sawijining pabrikan sing paling berpengalaman lan profesional ing lembaran laminasi jampel sing kaku, diajokake pirang-pirang taun layanan kanggo luwih saka atusan pelanggan ing macem-macem aplikasi lan kita duwe ilmu teknis lan produk kanggo menehi solusi produk sing paling pas kanggo aplikasi sampeyan.

  • about (3)
  • about (1)
  • about (2)
  • about (1)
  • about (2)
  • about (3)

Pelanggan Kita

sdv
tyjyy
nf
w
ty
ghm
c
ht
rh
y
tyj
rtthht
yuk
xc
er
dv