Hubungi Kita

Hubungi Kita

Jiujiang Xinxing Insulation Material Co., Ltd.

Alamat

No.2 Lianxi Road, Distrik Lianxi, Kota Jiujiang, Provinsi Jiangxi, China 332005

Telpon

Sales: 0086-15170255117

Dhukungan: 0086- (0) 792-8590828

Jam

Senen-Jumuah: 9.00 nganti 18.00

Setu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita