Produk

3240 Epoxy phenol aldehyde Glassfiber sheet laminasi

Katrangan singkat:


  • Kekandelan: 0.3mm-80mm
  • Ukuran: 1020 * 2020mm 1220 * 2040mm 1220 * 2440mm
  • Werna: Kuning (warna liyane bisa disesuaikan)
  • Kustomisasi: Pangolahan adhedhasar Gambar
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Katrangan Produk

    3240 Lembar laminasi serat kaca fenolik epoksi (Kelas A):Produk iki minangka produk laminasi sing digawe bebas alkali tanpa listrik

    kain kaca diresapi resin fenolik epoksi kanthi meksa panas. Termostablitas yaiku kelas B. Nduwe sifat mekanik lan dielektrik sing apik, iki digunakake ing motor, peralatan listrik minangka bahan isolasi lan komponen, lan uga cocog ing lingkungan udan lan minyak trafo.

    3240 Lembar laminasi serat kaca fenolik epoksi (Kelas B):Produk iki minangka produk laminasi sing digawe bebas alkali tanpa listrik

    kain kaca diresapi resin fenolik epoksi kanthi meksa panas.

    Amarga 3240-B luwih murah tinimbang 3240-A lan nduweni kepraktisan sing apik, umume ana ing pasar. Kanggo informasi luwih lengkap, mohon konsultasi karo wong sing adol.

    Selaras karo Standar

    Sesuai karo laminasi keras industri resin termosit elektronik GB / T 1303.4-2009 - Bagean 4: laminasi keras resin epoksi, bahan isolasi IEC 60893-3-2-2011 - laminasi keras resin termosit listrik listrik - Bagean 3-2 saka bahan individu spesifikasi EPGC201.

    Fitur

    1. sifat mekanik sing apik;
    2. sifat dielektrik sing apik; 3. resistensi kelembapan, cocog karo minyak lingkungan lan trafo.
    4. Sipat mesin sing apik
    5. Ketahanan suhu: Kelas B, 130

    sbd

    Lamaran

    1) Digunakake ing syarat-syarat kinerja mekanik motor dhuwur, peralatan listrik lan bagean stral struktural

    2) TIK, ITE aturan pamrosesan bagean insulasi, perlengkapan tes, cetakan keypad karet silikon

    3) piring perlengkapan, cetakan kayu lapis, piring grinding meja, mesin kemasan, sisir, lsp

    Indeks Kinerja Utama

    NO. ITEM UNIT NILAI INDEKS
    01 Kapadhetan g / cm³ 1.8-2.0
    02 Penyerapan banyu % <0,5
    03 Kekuwatan mlengkung vertikal MPa ≥340
    04 Kekuwatan kompresi vertikal MPa ≥350
    05 Kekuwatan pengaruh paralel (jinis charpy) KJ / m² ≥33
    06 Kekuwatan sing kuat MPa ≥200
    07 Kekuwatan listrik vertikal (ing minyak 90 ℃ ± 2 ℃) 1mm MV / m ≥14.2
    2mm
    ≥11.8
    3mm
    ≥10.2
    08 Voltase breakdown paralel (ing minyak 90 ℃ ± 2 ℃) KV ≥35
    09 Konstanta dielektrik relatif (50Hz) - ≤5.5
    10 Faktor diszine listrik (50Hz) - 0.04
    11 Resistansi Insulasi sawise direndhem (sawise direndhem sajrone 24 jam) M ≥5.0 × 104

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan