Produk

FR5 Hard Epoxy Glassfiber Sheet Laminated

Katrangan singkat:


  • Kekandelan: 0.3mm-80mm
  • Ukuran: 1020 * 1220mm 1020 * 2020mm 1220 * 2040mm
  • Werna: Ijo Cahya
  • Kustomisasi: Pangolahan adhedhasar Gambar
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Katrangan Produk

    Produk iki dilaminasi kanthi suhu dhuwur lan tekanan dhuwur karo kain serat kaca bebas alkali listrik sing diresapi resin epoksi khusus, kalebu bahan isolasi tahan panas kelas F. Nduweni sifat mekanik sing dhuwur ing suhu sedheng, lan kinerja listrik stabil ing suhu dhuwur Iki cocog digunakake ing mekanik, listrik lan elektronik minangka komponen insulasi sing dhuwur. Nduwe kekuatan mekanik sing dhuwur, kekuatan mekanik negara termal, tahan api, tahan panas lan tahan asor.

    Selaras karo Standar

    Sesuai karo laminasi keras industri resin termosit listrik GB / T 1303.4-2009 - Bagean 4: laminasi keras resin epoksi, bahan isolasi IEC 60893-3-2-2011 - laminasi keras resin termosit listrik listrik - Bagean 3-2 saka bahan individu spesifikasi EPGC204.

    Fitur

    1. Sipat mekanik sing dhuwur ing suhu midium;
    2. stabilitas listrik sing apik ing suhu dhuwur;
    3. Kekuwatan Mekanik Dhuwur
    4. Kekuwatan mekanik dhuwur ing suhu dhuwur;
    5. tahan panas dhuwur;
    6. tahan lembab dhuwur;
    7. Kemampuan mesin sing apik;
    8. Ketahanan suhu: Kelas F, 155
    9. Properti tahan api: UL94 V-0

    rht

    Lamaran

    Digunakake kanggo peralatan mekanik, listrik, listrik minangka komponen insulasi, lan digunakake ing oli trafo lan lingkungan udan.

    FR5 dibandhingake karo FR4, TG luwih dhuwur, termostablity kelas F (155 derajat), FR5 kita wis lulus tes EN45545-2: 2013 + A1: 2015: Aplikasi sepur - Perlindhungan geni kendaraan sepur-Part2: Syarat kanggo tumindak bahan lan komponen geni.lan disetujoni dening CRRC, kita miwiti nyuplai FR5 kanggo CRRC wiwit taun 2020. Yen sampeyan duwe pitakon, hubungi kami.

    Indeks Kinerja Utama

    NO. ITEM UNIT NILAI INDEKS
    01 Kapadhetan g / cm³ 1.8-2.0
    02 Penyerapan banyu % <0,5
    03 Kekuwatan mlengkung vertikal Biasa MPa ≥380
    150 ± 2 ℃ ≥190
    04 Kekuwatan pengaruh paralel type Tipe charpy KJ / m² ≥33
    05 Kekuwatan gunting paralel MPa ≥30
    06 Kekuwatan sing kuat MPa ≥300
    07 Kekuwatan listrik vertikal (ing minyak 90 ℃ ± 2 ℃) 1mm MV / m ≥14.2
    2mm
    ≥11.8
    3mm
    ≥10.2
    08 Voltase breakdown paralel (ing minyak 90 ℃ ± 2 ℃) KV ≥35
    09 Konstanta dielektrik relatif (50Hz) - ≤6.5
    10 faktor disipasi dielektrik (50Hz) - 0.04
    11 Resistensi isolasi sawise direndhem (Sawise direndhem sajrone 24 jam) M ≥5.0 × 104
    12 Resistensi geni (UL94) - V-0

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan