FAQ

FAQ

Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?

We are Produsen, We have meh 20 taun pengalaman ing produksi bahan jampel.

Dununge pabrik sampeyan? Kepiye cara aku bisa ngunjungi pabrik sampeyan?

Pabrik kita dununge ing Jiujiang, Provinsi Jiangxi.

Sertifikat sampeyan sing duwe?

Pabrik kita wis lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO 9001;
Produk kasebut wis lulus tes ROHS.

Kepiye cara sampeyan ngontrol kualitas?

Kita duwe sistem kontrol kualitas lengkap, kalebu inspeksi mlebu, inspeksi produksi lan inspeksi pungkasan.

Apa aku bisa njaluk conto kanthi gratis?

Mesthine, kita bisa ngirim conto kanthi gratis, pelanggan mung kudu mbayar biaya sing jelas.

Suwene wektu pengiriman?

Biasane 3-7 dina yen duwe saham, utawa 15-25 dina.

Kepiye kemasane?

Dikempalken ing palet kayu lapis non-fumigasi nganggo kertas kerajinan profesional sing dibungkus, utawa kemasan miturut kebutuhan sampeyan.

Kepiye babagan syarat pembayaran?

Pembayaran≤1000 USD, 100% sadurunge. Pembayaran≥1000 USD, 30% T / T sakdurunge, saldo sadurunge dikirim.