Babagan Kita

Babagan Kita

Jiujiang Xinxing Insulation Material Co., Ltd.

JIUJIANG XINXING INSULATION MATERIAL CO., LTD kalebu JIUJIANG XINXING GROUP, didegaké ing Tiongkok ing taun 2003 lan umume melu lembaran laminasi isolasi kaku listrik lan elektronik.

Kanthi panalitiyan dadi ahli ing bidang manufaktur, riset lan pengembangan, nglamar lembaran laminasi isolasi kaku luwih saka 20 taun, kita dadi salah sawijining pabrik paling berpengalaman lan profesional ing lembaran laminasi jampel sing kaku, diajokake taun-taun kepungkur layanan kanggo luwih saka atusan pelanggan ing macem-macem aplikasi lan kita duwe ilmu teknis lan produk kanggo menehi solusi produk sing paling pas kanggo aplikasi sampeyan.

Apa sing Kita Laku?

INSULASI XINXING nyedhiyakake macem-macem lembar laminasi isolasi kaku kanthi rega sing paling kompetitif kanthi kualitas luar biasa. Kita uga duwe sawetara set peralatan pusat pagawean CNC, kita bisa nyedhiyakake layanan ing slitting, die cutting, nglereni banyu, doyo, rampung miturut gambar sampeyan dadi komponen kanggo pangguna langsung.

LANGKAH PRODUK sing KANGGO SUPLIK kalebu:

Lembar isolasi resistensi panas Kelas B 3240 Epoxy phenol aldehyde gelas sheet laminasi
G10 Laminasi kain kaca epoksi kaku
Resistensi panas Kelas B lan sheet insulasi tahan api Lembar laminasi kain kaca epoksi FR-4 Kaku
Lembar isolasi tahan panas Kaca F 3242 Lembar laminasi kain Epoxy
3248 Lembar laminasi kain Epoxy
Lembar laminasi gelas Epoxy G11
Tahan panas kelas F lan sheet insulasi tahan api Lembar laminasi kain kaca Epoxy FR-5
Lembar laminasi kain kaca Benzoxazine 347F
Gelas H sheet insulasi tahan panas 3250 Kain kaca epoxy sprei laminasi
3255 Lapisan laminasi kain kaca diphenyl ether sing diowahi
Gelas H resistensi panas lan sheet isolasi resistensi Arc 3051 Kertas laminasi kertas Epoxy Nomex
Resistensi busur lan geni retardant sheet jampel 3233 / G5 Kain kaca Melamin lembar lami
Lembar semikonduktor 3241 Lembar kaca epoksi semikonduktor epilok
Lembar jampel anti-statis Lembar kaca epoxy anti-statis sisih laminasi
Laminasi kaca epoxy anti-statis sisih laminasi
Lembar kaca epoksi anti-statis lengkap dilaminasi
Komponen insulasi mesin Komponen isolasi pagawean CNC

Kita wis setya nyambut gawe ing industri listrik lan elektronik lan klien kalebu perusahaan dagang domestik, importir, distributor lan pabrikan trafo, generator, motor listrik, PCB, kabinet saklar, uga komponen otomotif lan peralatan domestik. Perusahaan kasebut duwe lulus ISO9001: 2015 sertifikasi sistem manajemen mutu lan produk sing lulus sertifikasi RHOS EU. Kita wis ngembangake bisnis karo HUAWEI, SAMSUNG lan Apple INC. Kita duwe komitmen kanggo nggawe hubungan sing tetep karo klien lan pemasok, lan ngluwihi standar layanan ing industri .

Lokakarya

Peralatan Utama

2 Mesin Gluing

4 Mesin Pencet Panas: 800T 、 1500T 、 2000T 、 2500T

Gudang

Aplikasi

1. Akeh ditrapake kanggo komponen ing motor, peralatan listrik lan sistem insulasi sing nduweni sarat dhuwur ing properti mekanik

2. Uga ditrapake kanggo sheet backing pengeboran PCB, papan perlengkapan, kabinet distribusi voltase dhuwur lan voltase, penyearah, cetakan mesin, perlengkapan TIK, mesin pembentuk, mesin pengeboran, pelat grinding permukaan, minyak trafo, lsp.

Sertifikat

Iso9001: 2015

Sertifikat Perusahaan Teknologi Tinggi lan Anyar

Lembar Laminasi Epoxy Fr-5: Tes En45545-2

Lembar Laminasi Epoxy Fr-4: Tes Rhos

Lembar Laminasi Epoxy Fr-5: Tes Rhos

3240 Epoxy Laminate Sheet: Tes Rhos