Kabar

Kabar

  • Papan fiberglass epoksi CTI FR4 dhuwur lan aplikasi

    Papan fiberglass epoksi CTI FR4 dhuwur lan aplikasi

    Papan fiberglass epoksi CTI FR4 sing dhuwur minangka jinis bahan sing akeh digunakake ing macem-macem industri amarga resistensi termal sing dhuwur, sifat insulasi listrik sing apik, lan kekuatan mekanik.Papan jinis iki umume digunakake ing aplikasi ing ngendi suhu dhuwur ...
    Waca liyane
  • Apa bedane antarane G10 lan G11?

    Apa bedane antarane G10 lan G11?

    Nalika milih bahan sing cocog kanggo aplikasi tartamtu, penting kanggo ngerti bedane papan fiberglass epoksi G10 lan G11.Bahan kasebut umume digunakake ing macem-macem industri, kalebu aerospace, otomotif, lan electr ...
    Waca liyane
  • Papan kain kaca suhu dhuwur G-11

    Papan kain kaca suhu dhuwur G-11

    Papan kain kaca suhu dhuwur G-11 minangka bahan serbaguna lan tahan lama sing nyedhiyakake macem-macem aplikasi ing macem-macem industri.Bahan khusus iki dikenal kanthi sifat insulasi termal lan listrik sing luar biasa, saengga bisa digunakake ing suhu dhuwur lan ...
    Waca liyane
  • Bedane antarane FR4 CTI200 lan FR4 CTI600

    Bedane antarane FR4 CTI200 lan FR4 CTI600

    Nalika milih bahan sing cocog kanggo aplikasi listrik sampeyan, penting banget kanggo ngerti bedane macem-macem jinis bahan.Salah sawijining perbandingan yaiku antarane FR4 CTI200 lan CTI600.Loro-lorone pilihan populer kanggo papan sirkuit dicithak lan komponen elektronik liyane, b ...
    Waca liyane
  • Papan Fiberglass Epoxy FR4: Werna Apa Sing Tengen?

    Papan Fiberglass Epoxy FR4: Werna Apa Sing Tengen?

    Papan fiberglass epoksi FR4 digunakake ing macem-macem industri amarga kinerja sing apik banget.Papan kasebut digawe saka kain fiberglass sing ditenun lan diresapi karo resin epoksi kanggo menehi daya tahan, kekuatan, lan tahan panas lan kimia.Sanajan papan kasebut umume dikenal amarga ...
    Waca liyane
  • Lembar Plastik Epoksi G11: Solusi Berkualitas Tinggi Digawe dening Produsen Lembar Plastik Epoksi G11 China

    Lembar Plastik Epoksi G11: Solusi Berkualitas Tinggi Digawe dening Produsen Lembar Plastik Epoksi G11 China

    Nalika nerangake aplikasi industri sing mbutuhake bahan kinerja dhuwur, lembaran plastik epoksi G11 minangka pilihan sing apik.Papan kasebut menehi kekuwatan, daya tahan lan sifat insulasi listrik sing unggul, saengga cocog kanggo macem-macem panggunaan ing industri.Kajaba iku, minangka Chin ...
    Waca liyane
  • Kepiye cara milih model sing pas nalika tuku Papan Fiberglass / epoksi?

    Kepiye cara milih model sing pas nalika tuku Papan Fiberglass / epoksi?

    Nalika tuku fiberglass utawa papan epoksi, penting kanggo milih model sing cocog kanggo kabutuhan tartamtu.Nanging, nemokake pabrikan sing tepat bisa dadi tantangan amarga jeneng merek produk sing ora konsisten ing pasar.Artikel iki dimaksudake kanggo nuntun sampeyan milih fiberglass sing tepat utawa ...
    Waca liyane
  • Pemanfaatan laminasi kain kaca epoksi FR5

    Pemanfaatan laminasi kain kaca epoksi FR5, jinis bahan komposit berkinerja tinggi, wis entuk popularitas ing industri.Sifat kimia lan kekuatan mekanik ndadekake bahan sing cocog kanggo macem-macem aplikasi listrik.Laminasi kain kaca epoksi FR5 yaiku ...
    Waca liyane
  • Penuaan bahan insulasi

    Penuaan bahan insulasi langsung mengaruhi linuwih lan umur layanan peralatan listrik lan elektronik.Ora kaya bahan liyane, kayata logam, sifat bahan insulasi cukup rentan kanggo owah-owahan saka wektu.Ing operasi jangka panjang utawa panyimpenan saka electrical lan milih ...
    Waca liyane
  • Sifat dielektrik saka bahan insulasi

    Dielektrik (insulator) minangka salah sawijining muatan positif lan negatif miturut tumindak medan listrik kanggo polarisasi utama kelas bahan.Celah pita dielektrik E gedhe (luwih saka 4eV), elektron ing pita valensi angel transisi menyang pita konduksi, ...
    Waca liyane
  • Kauntungan saka lembaran insulasi epoksi bebas Halogen

    Lembar epoksi ing pasar bisa dipérang dadi bebas halogen lan karo halogen.Lembaran epoksi halogen kanthi fluorine, klorin, bromin, yodium, astatin lan unsur halogen liyane, nduweni peran kanggo tahan api.Sanajan unsur halogen tahan api, yen diobong, bakal ngeculake ...
    Waca liyane
  • Apa bahan isolasi kelas F?

    1. Apa insulasi Kelas F?Pitu suhu maksimum sing diidinake ditemtokake kanggo macem-macem bahan insulasi kanthi kemampuan kanggo tahan suhu dhuwur.Padha kadhaptar miturut urutan suhu: Y, A, E, B, F, H, lan C. Suhu operasi sing diidini ing ndhuwur 90, 105, 120,...
    Waca liyane
123Sabanjure >>> Kaca 1 / 3