Produk

FR4 Kaku Epoxy Glassfiber Laminated Sheet

Katrangan singkat:


  • Kekandelan: 0.3mm-80mm
  • Ukuran: 1020 * 1220mm 1020 * 2020mm 1220 * 2040mm
  • Werna: Ijo Cahya, Ireng, Putih
  • Kustomisasi: Pangolahan adhedhasar Gambar
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Katrangan Produk

    Produk iki dilaminasi kanthi suhu dhuwur lan tekanan dhuwur kanthi kain serat kaca elektronik sing diresapi resin epoksi bromin. Iki nduweni sifat mekanik sing dhuwur, sifat dielektrik lan sifat tahan api, uga tahan tahan panas lan tahan lembab;

    FR-4 minangka kode bahan tahan api, sing tegese spesifikasi material yen bahan resin kudu bisa dipateni sawise diobong. Iki dudu jeneng material, nanging bahan materi. Jeneng FR4 asale saka sistem nilai NEMA singFRtegese retardant geni, tundhuk karo standar UL94V-0. Mula, papan sirkuit PCB umume, Ana macem-macem jinis bahan FR-4 sing digunakake, nanging umume bahan komposit digawe saka resin epoksi Tera-Function kanthi pengisi lan serat kaca.

    Selaras karo Standar

    Sesuai karo laminasi keras industri resin termosit listrik GB / T 1303.4-2009 - Bagean 4: laminasi keras resin epoksi, bahan isolasi IEC 60893-3-2-2011 - laminasi keras resin termosit listrik listrik - Bagean 3-2 saka bahan individu spesifikasi EPGC202.

    Fitur

    1. sifat mekanik sing dhuwur;
    2. sifat dielektrik dhuwur;
    3. Kemampuan Mechinability sing Apik
    4. resistensi kelembapan sing apik;
    5. tahan panas sing apik;
    6. Ketahanan suhu: Kelas B, 130
    7. Properti tahan api: UL94 V-0

    erg

    Lamaran

    Produk iki umume digunakake minangka komponen struktur Motor lan peralatan listrik, kalebu kabeh jinis saklar, peralatan listrik, piring penguatan FPC, papan sirkuit cetak film karbon, pad pengeboran komputer, cetakan lan peralatan peleburan (PCB uji nyala); lan uga cocog ing lingkungan udan lan minyak trafo.

    Indeks Kinerja Utama

    NO. ITEM UNIT NILAI INDEKS
    01 Kapadhetan g / cm³ 1.8-2.0
    02 Penyerapan banyu % <0,5
    03 Kekuwatan mlengkung vertikal MPa ≥350
    04 Kekuwatan pengaruh paralel type Tipe charpy KJ / m² ≥33
    05 Kekuwatan gunting paralel MPa ≥30
    06 Kekuwatan sing kuat MPa ≥240
    07 Kekuwatan listrik vertikal (ing minyak 90 ℃ ± 2 ℃) 1mm MV / m ≥14.2
    2mm
    ≥11.8
    3mm
    ≥10.2
    08 Voltase breakdown paralel (ing minyak 90 ℃ ± 2 ℃) KV ≥35
    09 Konstanta dielektrik relatif (50Hz) - ≤5.5
    10 Faktor disipasi dielektrik (50Hz) - 0.04
    11 Resistensi isolasi sawise direndhem (Sawise direndhem sajrone 24 jam) M ≥5.0 × 104
    12 Resistensi geni (UL94) - V-0

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan